Home Laatste nieuws jeugd
Laatste nieuws jeugd PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
maandag, 30 mei 2011 11:10

 

Verslag van wedstrijd nr.2

Op zondag 24-06-2018 stond alweer de tweede wedstrijd van het seizoen op het programma. Het weer was ideaal voor een mooie visochtend. Niet te warm maar zeker ook niet te koud, een flauw zonnetje en bijna geen wind. Vandaag hadden we dertien kinderen die voor de nodige vissen in de emmers moesten gaan zorgen, en dit ook zeker hebben gedaan.

Even een overzicht van de vangst van de dag. In totaal zijn er 69 vissen gevangen met een totaallengte van 12 meter en 50 centimeter. De grootste vis had een lengte van maar liefst 44 centimeter en waar een grootste vis wordt gevangen is er natuurlijk ook een kleinste vis, deze had een lengte van 11 centimeter.

Daar waar iedereen enthousiast was over de totale vangst waren er ook snel weer klagende geluiden van, hoe kan het ook anders het bestuur. Er werd teveel gevangen, de jongens met het meetlint hadden het te druk en geen tijd om koffie te pakken. Even een overzicht van de dag, in totaal hebben ze 3 kilometer van links naar rechts en van recht naar links gelopen en daar waar nodig de vissen gemeten, top gedaan jongens.

Alles bij elkaar was het een zeer mooie dag met een nog mooiere totaal vangst. De standen zijn weer bijgewerkt en staan op de site.

Op naar de volgende wedstrijd.

 

Groeten het bestuur.

 

Beste vissers,

Afgelopen dinsdag 04-06-2018 hebben wij met onze jeugd na een lange winter, weer de eerste wedstrijd mogen vissen.

Het was weer een mooi plaatje om zoveel kinderen aan de waterkant te zien zitten.

Het weer was ons gunstig gestemd en het beloofde daarom ook een zeer mooie visavond te worden.

Na het klinken van het fluitsignaal waren de ogen gericht op de dobbers en duurde het niet lang voor de eerste vis werd gevangen. 

Hier en daar een kleine teleurstelling dat er nog geen vis was gevangen of dat de vis net voor de kant van de haak was ontsnapt. 

Door het mooie weer hadden onze jongens en meisjes ook nog aardig wat bezoekers die even de kunsten van het vissen kwamen afkijken.

Het was een mooie avond en na het klinken van het eindsignaal is de balans opgemaakt en zal deze binnenkort op de site komen te staan. 

Naast het mooie weer, een goede opkomst en een behoorlijke visvangst mogen wij ook drie nieuwe jeugdleden welkom heten.

Daan Heesbeen, Mick Melis en Dano Sterrenburg welkom bij de club en veel plezier de komende wedstrijden. 

Met vriendelijke groet,

Het Jeugd Bestuur. 

Laatst aangepast op dinsdag, 19 maart 2019 21:34